prevnext

Cum decurge decorarea?

 ”Stadiul 1″

La intalnirea initiala cu beneficiarul lucrarii, se stabilesc cerintele de stil, buget (orientativ), termen de finalizare prezentandu-se si referinte.

Se stabileste concret ce face decoratorul de interioare, adica alege finisajele, culorile si materialele, face propuneri pentru iluminarea locuintei, iar daca este necesar remodeleaza partial impartirea spatiilor, mobileaza camerele alege tesaturile, obiectele decorative (tablouri, oglinzi, etc.)

In termen de maxim o saptamana se va prezenta un proiect conceptual, care va furniza directia de stil, cromatica si iluminarea locuintei, aceste lucruri fiind exemplificate prin imagini.

“Stadiul 2″

In aceasta faza se analizeaza in modul cel mai concret posibil, cu mostrele la indemana, decorarea fiecarei incaperi, careia ii va corespunde cate o mostra de pardoseala, de culoare, imagine, tapet, tapiterie, mostre de covoare si alte
materiale.

Aceasta etapa dureaza in mod uzual 3 pana la 4 saptamani.

“Stadiul 3″

In acest moment toate materialele sunt alese. Se finalizeaza fiecare detaliu, culoare, marime, finisaj, etc.; actiune care poate dura intre 1 si 2 saptamani, apoi se trece la punerea in practica a proiectului.